Documents nacionals d'identitat

Documents nacionals d'identitat

La FNMT-RCM és responsable de la fabricació de documents fonamentals en la vida del ciutadà que garanteixen la seva identitat i li reconeixen aptituds i drets. L'autenticitat d'aquests documents i la confidencialitat de les dades és fonamental en un Estat de dret. Fabricar documents protegits contra la falsificació i la manipulació, produïts en un entorn segur amb la màxima garantia i qualitat, és una de les activitats característiques de la FNMT-RCM.

Tecnologies de darrera generació

Ejemplos de DNI

Per evitar casos de falsificació, la FNMT-RCM incorpora als documents d'identificació els sistemes de seguretat gràfica i lògica més avançats: impressions en iris, tintes d'efecte òptic variable, gravats làser, estampacions superficials, xips de contacte i radiofreqüència, entre altres. De la mateixa manera i amb la finalitat d'impedir la manipulació fraudulenta de les dades consignades en documents expedits legalment, s'utilitzen plàstics de seguretat que no es poden desenganxar sense que el document es quedi inutilitzat.

Els processos de fabricació d'aquests documents apliquen les tecnologies més innovadores i els controls de qualitat i seguretat més rigorosos.

Tot això assegura l'absència de defectes en els productes lliurats al client i una garantia plena per a l'usuari final en el tractament de dades confidencials.

L'àmplia experiència de la FNMT-RCM en la implantació de documents d'identificació li permet d'oferir serveis de consultoria i assessorament per a projectes integrals d'identificació.

El DNI 3.0 premiat a la High Security Printing Europe Conference 2016

Premio DNIeEn la conferència High Security Printing Europe, que va tenir lloc a Bucarest el 15 de març de 2016, el DNI electrònic 3.0, desenvolupat pel Cos Nacional de Policia i la FNMT-RCM, va obtenir el primer premi "Regional ID Document of the Year 2016".

Aquests premis tenen per objectiu promoure els millors desenvolupaments en la impressió de seguretat, la infraestructura del sistema i l'aplicació que tenen a documents d'identitat, passaports i altres tipus de targetes de seguretat.

Feu clic aquí per veure més informació sobre el premi (en anglès) >>