Sales del Museu

Lloguer de sales per a esdeveniments

La FNMT-RCM ofereix a Institucions i empreses la possibilitat de celebrar diversos esdeveniments en un marc d'elegància i tradició com el recinte del Museu Casa de la Moneda (Museu Casa de la Moneda). Les diferents sales habilitades per a aquest tipus d'activitats estan perfectament equipades a nivell tecnològic i material.

Capacitat

El Museu Casa de la Moneda disposa d'un magnífic conjunt de salons amb els equipaments més actuals per rebre grups de 30 a 400 persones. Esdeveniments com conferències, convencions, congressos i banquets tenen cabuda en un marc singular i molt especial, juntament amb les sales d'exposició permanent del mateix Museu.

La FNMT-RCM posa a disposició d'aquest tipus d'esdeveniments un total de 5 sales, que sumen més de 1.000 metres quadrats i s'ajusten a les necessitats més diverses. Totes les sales es troben ubicades al recinte del Museu Casa de la Moneda.

Accediu a les diferents sales per a esdeveniments del Museu: Galería d'itmages

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el nostre Departament Comercial a través del correu electrònic salas salas.museo@fnmt.es.

Auditori (410 m2)

Amb capacitat per a 400 assistents (150 a la planta baixa i 250 en la planta superior), dotada amb megafonia i sistemes de projecció audiovisual.

L'accés a l'Auditori, 183 m2 a la planta inferior i altres tants a la planta superior, permet habilitar espais addicionals per a múltiples usos, com per exemple: muntatge d'estands, taules de presentació, així com la celebració de còctels de benvinguda i pauses per el cafè.

Sala Goya (428 m2)

Sala d'ús múltiple, amb 373 m2 útils, amb capacitat per a 150 assistents asseguts i 300 drets.

Especialment adequada per a la celebració de còctels i banquets.

Sala Colón (90 m2)

Especialment indicada per a la celebració de banquets, té un menjador preparat per a rebre fins a 30 comensals.

Sala d'Audiovisuals (90m2)

Dotada amb equip tecnològic i audiovisual, aquesta petita sala és la més adequada per a la realització de conferències dirigides a un màxim de 50 persones.

Sala de Consejo (90 m2)

Sala amb mobiliari noble, especialment reservada per a reunions d'alta direcció, amb capacitat màxima per a 30 persones.

Dotada de mitjans que permeten realitzar qualsevol tipus de presentació.

Descàrrega d'arxius

Catàleg - Sales per a esdeveniments

Fullet - Sales per a esdeveniments