Serveis

Serveis

Amb una llarga tradició, la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre-Reial Casa de la Moneda (FNMT-RCM) treballa per a entitats públiques i privades, oferint solucions adaptades, amb total garantia de custòdia de les dades facilitades, dissenyant i fabricant documents als quals s'incorporen les mesures de seguretat més avançades, desenvolupant nous sistemes d'identificació...

La seva activitat inclou la fabricació de paper de seguretat, la impressió de bitllets de banc, segells de correu, precintes fiscals, etiquetes de seguretat, documents d'identificació, passaports, entrades d'espectacles, l'encunyació de monedes circulades i de col·lecció, el desenvolupament i la fabricació de targetes intel·ligents i certificats digitals, i els serveis d'implantació i desenvolupament integral de sistemes nacionals d'identificació.

Els seus productes i serveis sempre han incorporat el saber fer, l'experiència i l'aposta per la tecnologia més avançada en cada moment històric. Un ventall ample de solucions de qualitat àmpliament reconeguda amb certificacions internacionals.